Dominiek Vandermeulen

Dominiek won verschillende nationale en internationale wedstrijden met als absoluut hoogtepunt een zilveren medaille en meteen ook de eerste prijs degustatie met oa. de ijstaart "Lenka" op het Wereldkampioenschap Patisserie te Lyon 2007,  met het Belgische Nationale Patisserie Team.

Hij zorgt voor het dagelijks beheer en is voortdurend aan het experimenteren met smaken en structuren in ijs, zonder de klassieke waarden ervan uit het oog te verliezen

 

 

Thanchanok "Nokske" Chaisawat 

Nok heeft een diploma verpleging op zak. Toen ze een 10- tal jaren geleden naar België verhuisde zocht ze een voorlopige job, maar... Nok is gebleven en daar zijn we héél blij mee!  We mogen het zeggen : klein maar dapper, niets is te zwaar of te groot !

Zij heeft de productie van het ijs onder haar hoede, het bereiden van de sorbets, afwerken van de verschillende soorten roomijs, het registreren in de traceertabellen, het mee beheren van de voorraad...

 

 

 Denny Van Haudenhuyse

Denny volgde een opleiding grafische vormgeving en vrije beeldende kunst... Als student startte hij bij ons als afwasser om een centje bij te verdienen, maar wat er allemaal in het atelier gebeurde sprak hem wel aan! Met een stagecontract in eigen huis behaalde Denny zijn diploma van "Ambachtelijk IJsbereider"!

Met zijn creatieve geest ontwerpt en realiseert hij nu al de Sweet-art creaties mee : van ijsglaasje tot ijstaart, van frisco tot roomijs-sculptuur...